טוב אז סתם שיעממם לי אז אני כותב את זה, זה לא עומד להיות משהו בומבסטי מאוד. אה וסליחה אם זה לא בדיוק על פי הספרים, פשוט אין לי כח למצוא בדיוק מה קרה ואיפה ואני גם לא הכי זוכר.
וויתור זכויות לריק ריירדן הסגיד!
תיהנו!
________
חצויים וטיטאנים - אויבים מטבעם. האמנם?
אז אני הוא בוב. אני לא זוכר הרבה מעברי, אבל אני יודע שיש לי ידידים טובים, חצויים.
שני החצויים פרסי ואנבת נפלו לא מזמן אל טרטרוס ומצאו אותי, ואנחנו בדרך אל שערי המוות כדי שהם ייצאו מפה. ואולי על הדרך גם לדחות מלחמה, אבל זה פחות חשוב כרגע.
דרכנו נפרדו לפני דקות ספורות, כי הם צריכים ללכת בדרכם ואני צריך ללכת בדרך הטיטאנים וכל אלה. אז כרגע אני בדרך לאלכסון.
מה, חשבתם שאלכסון זה אומר שאני אלך כמו אלכסון מעצבן של צורה גאומטרית במתמטיקה? איכס, מתמטיקה! אם כך חשבתם, טעות בידכם.
אלכסון זהו מקום אליו מגיעים הטיטאנים ועוד ישויות קסומות למיניהן כדי לצאת מטרטרוס מהר יותר, אך אם בן תמותה או חצוי יעברו שם, הם ייתאדו על המקום. לא מנסיון אישי, אבל אני חושב שזה לא נעים להתאדות.
לאחר זמן בלתי מוגדר, כי מי בודק זמן בטרטרוס, הגעתי לאלכסון.
אלכסון הוא מקום לא מפואר במיוחד, או יותר נכון ממש לא מפואר - זהו מעין אולם גדול עשוי עץ בחיזוק מעט עצמות, עם חור בחלק הקדמי במקום דלת.
באמצע המבנה, בפנים, יש מעגל קטן שיכול להכניס לתוכו איש או שניים. המעגל מצוייר בצבע כסוף בוהק, וכאשר עומדים עליו ואומרים את המילה "פראטריטום" עוברים אל שערי המוות.
בדרך כלל התור אינו ארוך, כרגע הוא מונה לא יותר משמונה נשמות.
עוד רגע יגיע תורי... הנה הגיע! אני עומד על האזור המצוייר, ואומר את המילה הקסומה, פראטריטום!
אינני מספיק למצמץ ואני כבר בשערי המוות. עכשיו רק נותר לחכות לפרסי ואנבת.
——
וזהו
סתם עלה לי רעיון לראש אז כתבתי עליו
ת"ב?
|