![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להרמיוני ודראקו היה רומן בחופש הגדול. אך הקשר התנתק. <br>לאחר שנה הם נפגשים במקום מפתיע, האם הם ייתגברו על הכל והאהבה תנצח? נ.ב הם מוגלגים
פרק מספר 17 - צפיות: 16896
![]() |
פרק: |
דירוג הפאנפיק: R - פאנדום: הארי פוטר - זאנר: רומנטי - שיפ: דראקו והרמיוני - פורסם ב: 06.10.2015 - עודכן: 16.11.2015 |
המלץ! ![]() ![]() |
"אז מה את...אומרת? שנשים..פס על ...כולם ונלך ביחד.... במחנה?" דראקו שאל בעודו מנשק אותי נשיקות קצרות באף, במצח, בצוואר ובשפתיים. הוא עצר לרגע, מחכה לתשובתי. "אני אומרת שלא... מחר היום האחרון במחנה ואני רוצה לסיים אותו בטוב עם הקבוצה שלי." פרצוף מאוכזב עטה את פניו. "נו אל תעשה לי את זה! אתה יודע שאני הכי רוצה! שכחת מה היה לפני שבוע? שתלו תמונות שלנו ביחד בכל המחנה?" דראקו חשב לרגע ואז הגיב "כשחושבים על זה פעמיים, את בהחלט צודקת." חייכתי חיוך ניצחון ודראקו יצא מהחדר.
"ג'ס! מה אני אלבש?!" ג'יני קרא לג'ס, שבדיוק יצאה מהמקלחת. "אולי את השמלה בצבע בננה?" היא ניסתה להרגיע את ג'יני הלחוצה. בעוד אני יושבת על המיטה והכל אצלי כבר מתוקתק: השמלה, הנעליים, השיער, האיפור והתכשיטים. לא יכולתי שלא לגחך. "מה את צוחקת?! את לא רואה שאני לחוצה?!" ג'יני התחילה לצרוח ואני עוד יותר התפקעתי, אפילו ג'ס כבר צחקה. "אל תדאגי, יש לי משהו בשבילך." פתחתי את הצד שלי בארון והוצאתי שמלת מיני שחורה עם כתפיות שחורות, עיניה של ג'יני נפערו וחיוך מודה נפרש על פנייה. "זאת השמלה הכי יפה שראיתי בחיים שלי! תודה!" היא קפצה עליי בחיבוק. נשארו 5 שעות למסיבה וכולנו התחלנו להתארגן.
רוצה להודיע שהפרק הבא זה הפרק האחרון... אז נשאיר אתכם במתח...
|
|
||||||||||
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |