האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים


חייהם של השוכנים בצללים

כול פרק הוא תאור של דמות אחרת. הפרקים מאירים את הדמויות בדרך שלעולם לא חשבתן עלהן ככה.



כותב: בילטריקס בלק
הגולש כתב 17 פאנפיקים.
פרק מספר 19 - צפיות: 21211
5 כוכבים (4.667) 21 דירגו
פרק:
דירוג הפאנפיק: G - פאנדום: ה''פ - זאנר: אין - שיפ: ג'ן - פורסם ב: 22.05.2012 - עודכן: 17.05.2014 המלץ! המלץ! ID : 2960
גופן: Verdana Arial Tahoma מרווח: + - גודל טקסט: + -
הפאנפיק גמור

אני ממש העריך ץגובות, שקלתי אם לשים את הפרק הזה בפנאפיק מלא או לפתוח לו פיקצר חדש, והנה הוא כאן.

דמות- רימוס

אורך- חמש מאות מילים

 

 

 

 

 

הדבר הראשון שרימוס שמע זה שאתה-יודע-מי מת. במשך שעה ארוכה זה כול מה שאנשים בסימטת דיאגון ידעו ללחוש, לא למה, לא איך וכמובן שלא על ידי מי.

כשהינשופים ממלאים את השמים רימוס מחליט שזהו זה והוא רוצה לקבל כמה תשובות, הוא עוזב את עמדת התצפית שלו בכניסה לסמטה מתעתק למפקדה של המסדר.

הוילונות שחורים, זה לא מפתיע אותו, פעם בשבוע המסדר היה מאבד עוד חבר לטובת המלחמה המדממת משהו היה משנה את צבע הווילון. הוא נכנס בזהירות לתוך החדר, כשהוא עובר ליד אנשים הם נמנעים מלהכיר בו, זה לא חדש לו, אנשים בדרך כלל נמנעים מהזאב, אבל כאן, איפה שהרגיש כמעט בבית, איפה שכבר חשב שאנשים מקבלים אותו...אף אחד לא מדבר, נדמה כאילו אנשים מתקשרים רק במגע ומבטים אחד עם השני, הוא היה בטוח שיהיה ההפך, שיכנס לחדר צוהל, הלורד וולדמורט מת, אבל נדמה שהשמחה עדין לא מצאה את הדרך ללב ליבה של ההתנגדות.

הוא מחפש בעיניים את ג'יימס, או את השער הבולט של ליל'ס. השקט הזה נדמה לקללה אפלה וכבדה. אנשים כמעט ולא נשמו, אף אחד לא הביט לו בעיניים כשעבר בשקט לפינת החדר, לספה המוכתמת שסיריוס הכריז עליה כשלהם עוד לפני שמשהו מהם היה בטוח שהוא רוצה להתחייב למסדר.

אבל עוד לפני שהוא הגיע לספה הוא הבין בעצמו, בשקט הלא טבעי הזה יש רק תשובה אחת.

והזר פרחי גינה שנח על הספה נדמה משלים את התמונה הכואבת.

רימוס חשב שאיבד את היכולת לבכות בלילה בו גרייביק נשך אותו, הוא האמין שזאבים לא בוכים.

הוא טעה.

ומכאן לשם השבוע עבר בעירפול חושים.

הוא לא היה בלוויה, אף אחת מהשלוש.

שלושה חברים הוא איבד באותו לילה, שלושה אנשים שלא האמין בכלל שיהיו אפשריים. שלושה חברים שקיבלו את רימוס האדם זאב בלי לחשוב פעמיים.

שלושה אנשים שהפכו את העולם שהוא נמצא לאפשרי.

ועכשיו הדבר היחיד שנשאר לו זה הילד של ג'יימס, וחור בלב במקום שהיה שמור לסיריוס, כי סיריוס, הילד היפה שהפנה עורף למשפחתו, סיריוס שרימוס באמת האמין שלא רצה יותר שום קשר לעולם האריסטוקרטי האפל ממנו יצא, אותו אחד שרימוס אהב כאח, הוא זה שפירק את המשפחה היחידה שקיבלה את רימוס לגזרים.

 הבור השחור בחזה של רימוס פעם יחד עם ליבו.

השיא היה בליל הירח המלא הראשון.

עד עכשיו, גם שנים אחרי שסיימו את הגוורטס, לילות הירח המלא היו כמעט דת בשביל הקבוצה הקטנה שלהם. גם אם היו רחוקים ועסוקים כול אחד במעשיו, הוא ידע שכולם יתייצבו לצידו שעה לפני הירח המלא, וכולם יעבירו את הלילה יחד, כי זה מה שתמיד קרה.

ועכשיו הזאב נשאר לבדו, בפעם הראשונה מאז היה בין חמש עשרה, רימוס עבר את ליל הירח המלא בגפו, בלי חבר, ובלי אף אחד מלבד הזאב, והכוך הקטן והאטום שדמבלדור סיפק, ובלי מה לעשות, לא נותר לזאב דבר מלבד לפצוע את עצמו.

עכשיו הפצע שתת דם מבפנים כמו מבחוץ.

הדבר היחיד שנשאר לו זה הבן הקטן של ג'יימס ולילי, אבל לראות אותו היה...כואב מידי. רימוס העדיף לשכוח. אותה שנה עברה עליו אפופה בהדי אלכוהול בהם ניסה לקבור את הכאב, או לשכוח.

רימוס לא האמין שיוכל לסלוח לסיריוס על זה אי פעם.



תגובות?

הפרק הקודם הפרק הבא
תגובות

Created By Tomer
eXTReMe Tracker


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025