![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לסופי נמאס להפסיד. שום דבר שהיא עושה נגד הנסתרים לא עובד. אז היא עושה את הדבר הכי פזיז שהיא אי פעם עשתה- אחד הדברים היחיד שהיא הבטיחה לעצמה שלא תעשה
פרק מספר 3 - צפיות: 975
![]() |
פרק: |
דירוג הפאנפיק: PG - פאנדום: שומרת הערים האבודות - זאנר: פנטזיה - שיפ: תצטרכו לקרוא :) - פורסם ב: 06.07.2024 - עודכן: 13.09.2024 |
המלץ! ![]() ![]() |
הפרק הזה זה פרק מעבר, אז הוא יהיה יותר קצר מבדרך כלל.
אף אחת מהדמויות לא הראתה את פניה, אז לסופי לא היה מושג מי הם בדיוק היו מבין הנסתרים. הם כולם עמדו מולה, לא מתקרבים יותר מדי- אז זה לא נראה כאילו הם הולכים לחטוף או לסמם אותה. הם גם לא כלאו אותה באחד משדות הכוח שלהם, אז שום דבר לא עצר את סופי מלגרום. אבל היא לא עשתה את זה. היא הייתה צריכה לדעת איפה גריידי ואדליין קודם.
''איפה ההורים שלי?'' היא דרשה לדעת. בדרך כלל שהיא נתקלת בנסתרים היא מנסה למשוך זמן בדיבורים עד שתחשוב על תכנית- או עד שמישהו יבוא לעזרתה. אבל לא הפעם. הפעם החיים של גריידי ואדליין היו על הפרק. אז ככל שתמצא אותם מוקדם יותר, היא תוכל להציל אותם מהר יותר. היא הרימה את ידיה, מעמידה פנים שהיא הולכת לגרום- בתקווה שהתנועה תאיים על הנסתרים.
''תרגעי, מונלארק''. סופי זיהתה את קולו של גת'ן. הוא צעד צעד קדימה והוריד את הברדס שלו. ''אנחנו לא כאן כדי לתקוף אותך''.
סופי הרימה גבה. כל ה'פגישות' שלה עם הנסתרים תמיד נגמרו איתה כמעט מתה. היא הייתה בספק ש'המפגש' הזה יהיה שונה. ''אז בשביל מה אתם כאן?'' היא שאלה, מנסה להגיע לנקודה שבה הם מספרים לה איפה ההורים המאמצים שלה.
החיוך של גת'ן היה קפוא כאשר אמר לה, ''אנחנו כאן בשביל לעשות איתך עסקה''. ''עסקה?'' סופי חזרה אחריו. כשהנסתרים רצו שהיא תשתף פעולה, היא נתקעה שבועות במרכז הריפוי. היא הייתה בטוחה שעסקה לא יכולה להיגמר טוב יותר.
''עסקה'' גת'ן אישר. ''את מבינה... אנחנו צריכים אותך למשימה''. סופי בהתה בו, מעקלת את מה שהוא אמר. הם צריכים אותה... למשימה? איזה משימה? טוב, זה לא משנה, כי היא לעולם לא תעזור להם.
''אני אמות לפני שאעזור לכם'' היא סיננה.
המבט על פניו של גת'ן נהיה רציני כאשר אמר לה, ''אני חושב שאת שוכחת מה, או יותר נכון, מי, כאן על הפרק. את שאלת מקודם איפה הורייך? טוב, כל מה שאת צריכה לדעת זה שהם בטוחים- כרגע. ואם את רוצה לשמור את זה ככה, אני מציע שתסכימי לעסקה הקטנה שלנו''.
לא, לא לא. זה לא קורה. הם לא יכולים להכריח אותה לעזור להם. היא לא יכולה לעזור להם! אבל... החיים של גריידי ואדליין היו על הפרק. וסופי תמיד תבחר להגן עליהם, גם אם זה אומר לעשות משהו שהם לא היו רוצים שהיא תעשה בחיים. גם אם זה אומר לעשות את הדבר שהיא חשבה שלעולם לא תעשה, הדבר שהיא הייתה הכי נגדו. גם אם זה אומר לעזור לנסתרים.
ומי יודע, אולי היא תוכל למצוא מידע על התוכניות שלהם בזמן שהיא שם... המחשבה האחרונה הייתה כל כך פתאומית וכל כך לא כמוה, שהיא הייתה יכולה להישבע שהמחשבה הזו אפילו לא שלה. כאילו מישהו שתל אותה... אבל היא ידע שזה לא הגיוני, וזה רק המוח שלה מנסה למצוא נחמה בסיטואציה. אבל זה לא משנה. הדבר היחיד שמשנה כרגע היה ההורים שלה.
''אם אני אעשה את זה... אם אני אבוא איתכם, אתם תשחררו אותם?'' סופי לחשה, לא מאמינה שהיא עושה את זה.
גת'ן חייך שוב את החיוך הקר והחולני שלו. ''ברור. אז את מסכימה לעסקה שלנו?''.
סופי לא הייתה יכולה להאמין לעצמה כשהיא הנהנה, והיא נגעלה כשהיא הייתה חייבת להחזיק את גת'ן כדי לזנק. כשהיא נמשכה אל האור, היא קיוותה בכל ליבה שהיא לא עשתה הרגע את הטעות הכי גרועה בחייה.
|
|
||||||||||||
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |