האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים


חייהם של השוכנים בצללים

כול פרק הוא תאור של דמות אחרת. הפרקים מאירים את הדמויות בדרך שלעולם לא חשבתן עלהן ככה.



כותב: בילטריקס בלק
הגולש כתב 17 פאנפיקים.
פרק מספר 5 - צפיות: 21186
5 כוכבים (4.667) 21 דירגו
פרק:
דירוג הפאנפיק: G - פאנדום: ה''פ - זאנר: אין - שיפ: ג'ן - פורסם ב: 22.05.2012 - עודכן: 17.05.2014 המלץ! המלץ! ID : 2960
גופן: Verdana Arial Tahoma מרווח: + - גודל טקסט: + -
הפאנפיק גמור

אני צריה עוד דמויות מהארי פוטר אז תכתבו את מי שאתפ זוכרים אם אתם יכולים...

מעט אנשים ראו את הפרקים אבל את האמת זה לא מפריע לי, אני כותבת את הפרקים האלה כי אני אוהבת לכתוב, את הפרקים האלה אני כותבת לעצמי.

אבל הכול מקרא אני מקווה שתהנו.

 

 

דובי נולד...שונה.

כבר מהתחלה של חיו הוא גדל שונה מרוב גמדוני הבית, שהתבגר חשב שבגלל זה הוא היה כול כך שונה.

היתה לו אמא בהתחלה, מה שאין לרוב גמדוני הבית, הבעלים של אימו לא רצו לוותר על גמדון בית נוסף בחינם למרות שאסרו עליהם להשאיר גמדון קטן עם אימו, הוא נשאר אצל אמא שלו וראה איך היא עובדת קשה. גם גמדון בית שיש לו אמא רוצה את החום שיש להורים להציע ולדובי לא היה את החום הזה, אימו עבדה קשה וספגה מכות בתמורה, המשפחה שהם היו אצלה הייתה משפחת  עם אימא חצוית דם ואבא מוגל שלא הבין מה אלה בדיוק גמדוני בית והתיחס אליהם גרוע מאל כלבים, ברגע שדובי יחל ללכת לבד גם הוא נאלץ לעזור בבית, אך הוא היה קטן ולא מנוסה לכן שבר דברים רבים, הוא שבר דברים וספג מכות, בתחילה אימו ניסתה לעזור לו אחרי המכות, אבל כשלא נתנו לה עמדה בשקט בצד או המשיכה לקפל גלימות ובגדים, ודובי לא סלח לה על זה.

כשמלאו לדובי שנתיים שלחו אותו לבית משפחת מאלפוי, שילמו עבורו הרבה כסף ודובי עבר מיד ליד כמו חפץ, הוא עבר מבית גרוע לבית קשה, אדוניו לא היו טובים ודובי ידע את זה אך שתק, הוא שירת אותם בשקט וביעילות ואט אט למד להעריך אותם, הם לא היו מכים אותו לעיתים קרובות מדי, דובי למד לעבוד בלי להראות בבית, רוח רפאים  שקטה ויעילה. אבל משהו בתוכו אמר לו שזה לא נכון, דובי לא אהב את חייו, כול גמדוני הבית שפגש השלימו עם חייהם ושמחו איתם, ובתוכו התפתח זעם מכרסם, הוא לא רצה לעבוד כעבד, אך חיי גמדוני הבית היו חיים של עבדים.

גלגל ההצלה שלו בא בדמות הארי פוטר, מההתחלה דובי הרגיש שהילד הזה היה שונה, הוא הרגיש צורך לגונן עליו מידי אדוניו ואחרים, בסוף הארי פוטר לא היה צריך את ההגנה שלו אבל הוא גמל לו בצורת גרב, את הגרב דובי קיבל מידי אדוניו וכך שוחרר לחופשי, לא היה איש או יצור יותר מאושרים ממנו בימים הראשונים, אבל במהרה דובי למד שחופש זה נחמד אבל הוא אוהב יותר לעבוד, אך דובי לא הסכים להיות עוד עבד, חייו וחרותו היו חשובים לו, הוא עבר בית בית במטרה למצוא משפחה שתסכים לקבל אותו בתשלום, תקופה מסויימת עבד בתור שוטף כלים במסעדה אך הבעלות התחלפה והעיפו אותו משם, דובי הבין שהוא לא יוכל למצוא עבודה אחרת, ואז כמעט שנה וחצי אחרי שיצא לחופשי הוא פגש את ווינקי גמדונת נוספת שפוטרה, הוא נישאר איתה ויחד הם נגשו להוגוורטס ומצאו שם עבודה בתשלום, ואז לראשונה בחיו דובי היה מאושר, הוא מצא את מקומו בעולם, מקומו לא כעבד או כמשרת, אלה את מקומו כגמדון הבית החופשי הראשון.

 

הפרק הקודם הפרק הבא
תגובות

ואו · 09.06.2012 · פורסם על ידי :פוטר לילי
מהמם אהבתי את זה מאד מקווה שיש המשך בקרוב

הורס!!! · 09.06.2012 · פורסם על ידי :zebrased
כבר אמרתי לך, ואני אגיד לך שוב: הכתיבה שלך מדהימה!! היא מרגשת וממש אפשר לדמיין את זה קורה!! את מתארת רגשות בצורה מהממת!!

כרגיל · 09.06.2012 · פורסם על ידי :Baby Ice
כרגיל הפרק מדהים!
הכתיבה שלך מדהימה ומרגשת.
ולגבי עוד דמויות מהארי פוטר:מנדגוס פלצ'ר,דמבלדור,מקגונגל,ג'יני,סדריק,קרום,פלר....
יש לי הרבה דמויות.

שוב הפרק מרגש! · 09.06.2012 · פורסם על ידי :sky galili
אני אוהבת את דובי

Created By Tomer
eXTReMe Tracker


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025