![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאנפיק מקורי על התפתחות מערכת היחסים בין רוז וויזלי לסקורפיוס מאלפוי.
פרק מספר 9 - צפיות: 26215
![]() |
פרק: |
דירוג הפאנפיק: PG - פאנדום: הארי פוטר- האפילוג - זאנר: רומאנס - שיפ: רוז/סקורפיוס - פורסם ב: 03.05.2011 - עודכן: 23.12.2012 |
המלץ! ![]() ![]() |
סקורפיוס ישב על קוצים בארוחת הבוקר. הוא רצה שרוז תיכנס כבר לאולם הגדול. הוא רצה לראות את ההבעה שלה, את הצחקוקים עם החברות, כל דבר שיראה שהיא קיבלה את המכתב. אבל כשהיא סוף כל סוף נכנסה - היא נראתה זוועה. למעשה, כל הגריפינדורים, או לפחות רובם, נראו ככה. ואז סקורפיוס נזכר שהם ניצחו בקווידיץ׳ אתמול. הוא לא האמין שהמדריכה האחראית שתתה, אבל ככה זה נראה. וזה אומר, לצערו הרב, שהיא לא קיבלה את המכתב. עדיין. הוא נאנח בשקט, בדיוק כשג׳ון התיישב לידו. ״מה?״ שאל ג׳ון בבלבול. ״חבורת אלכוהוליסטים מטופשים.״ מלמל סקורפיוס. ג׳ון הביט בו בתמיהה. ״מי קבע שניצחון במשחק מטופש חייב להחגג עם וויסקי-אש?!״ סקורפיוס רטן לעצמו. ״על מה אתה-?״ התחיל ג׳ון. סקורפיוס קטע אותו. ״היא לא קיבלה את המכתב! היא בהאנגאובר!״ ג׳ון נאנח, מגלגל עיניים. ״זה יעבור לה, היא תמצא אותו היום,״ אמר בשקט. נדמה היה שסקורפיוס לא שמע אותו. או פשוט לא רצה להקשיב. ״אחי, ברצינות, אתה-״ אך ג׳ון נקטע בשנית. ״רוז!!״ מישל נכנסה לאולם הגדול בריצה. מעט יושביו שהיו בו הביטו בה בסקרנות. איזו סיבה נורמאלית יש לבחורה כמוהה לרוץ לאולם בבוקר יום ראשון?
״אוח, מישל, שקט,״ רטנה רוז, לוגמת מהקפה שלה. לידה ישב אלבוס, גם הוא שפוך למדי, וגם הוא חווה את כאבי הראש של ההאנגאובר. ״רוז, את לא תאמיני!״ מישל הייתה עירנית וקופצנית מידי, יחסית למי ששתתה הרבה אתמול. ״אל׳,״ ג׳יימס התיישב מולם. ״תגרום לחברה הצווחנית שלך לסתום.״ ״בייב...״ מלמל אלבוס. ״בבקשה, אל תצעקי.״ ״רוז, תראי מה מצאתי על המיטה שלך הבוקר,״ היא הגישה לה פיסת נייר, מתעלמת מהאנקות והאנחות של חבריה הגריפינדורים. רוז קראה את המכתב בשקט. ״מ-מה?״ הצליחה לפלוט. ״יש לך מעריץ אלמוני, רוזי.״ שמחה מישל. ״והוא הזמין אותך לנשף.״ רוז קראה את המכתב עוד כשלוש פעמים, לפני שזה באמת נקלט אצלה. ״הו, אנחנו חייבות ללכת לקנות בגדים!״ מישל צהלה בהתרגשות, ובתגובה אלבוס וג׳יימס זרקו עלייה פרוסות טוסט. רוז הרגישה מעט יותר טוב עם עצמה. כל עניין הנשף הטריד אותה מאז ההצעה של סקורפיוס. החבורה סיימה לאכול, עוברת בדרך ליד שולחן סלית׳רין.
סקורפיוס בהה בפיסת הנייר שרוז החזיקה כשעברה ליד השולחן שלו, מזהה את המכתב. לפתע היום הזה נהיה הרבה יותר טוב. ״על מה אתה מחייך?״ טום זאביני התיישב מולו. ״הו, כלום,״ חייך סקורפיוס. ג׳ון גלגל עיניים. ״אתה אידיוט.״ אמרו טום וג׳ון ביחד. סקורפיוס לא שם לכך לב. העיקר שהיא קיבלה את המכתב.
|
|
||||||||||||||||||||||||||
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |