 |
גולשים יקרים!
"האחים וורנר" פרסמו לפני מספר ימים פרטים מיוחדים על הסיור המיוחד שיעשו על סט סרטי הארי פוטר בלונדון, ששימש גם להכנת הסרט הדוקומנטרי "עולמו של הארי פוטר", מלבד הבמה שנתן לשמונת הסרטים המכושפים. לצפייה בפוסטר ובלוגו שפתחו את מסע השיווק, לחצו כאן: פוסטר | לוגו.
הסיור בניהולם של "האחים וורנר" ייפתח לקהל הרחב באביב 2012, בסטודיו "ליבסדן" שבלונדון. ההרשמה לסיור תפתח מאוחר יותר השנה, ותהיה חובת הרשמה מראש למשתתפים בסיור. לפרטים נוספים אודות ההרשמה, לחצו כאן.
במסגרת הסיור יוכלו המבקרים לטייל בין סטים מוכרים. על פי מידע שהגיע אלינו, אחד הסטים יהיה סט האולם הגדול, שנבנה בשנת 2000 ועוצב על ידי סטיוארט קרייג, זוכה פרס האוסקר. הסט עוצב לקראת צילומי הסרט הראשון בסדרה, "הארי פוטר ואבן החכמים", והוא מכיל רצפת אבן גדול שעליה ספסלים ושולחנות ששימשו כשולחנות הבתים.
|
בנוסף, הסט העיקרי הנוסף שיוצג הוא סט המשרד של דמבלדור, שנבנה לקראת צילומי הסרט השני, " הארי פוטר וחדר הסודות". הסט מכיל את מצנפת המיון, החרב של גריפינדור, ואת שולחנו של דמבלדור המוקף בשידות מלאות בספרים. את הקירות מעטרים ציורים שהוזמנו וצוירו במיוחד לסרט, ביניהם שני ציורים של דמבלדור עצמו.
דן דרק, סגן מנהל האולפנים, אומר: "בעוד ש סרטי הארי פוטר יגיעו לסופם בקיץ הקרוב, הסיפור הקולנועי המדהים ומערכת היחסים של צוות הסט עם סטודיו "ליבסדן" הוא הצעד ההכרחי הבא, והוא אטרקציה מבטיחה ומרגשת שבלי ספק תהיה חוויה בלתי נשכחת, שלא נראו כמוה על ידי הציבור הרחב."
ג'וש ברגר, מנכ"ל "האחים וורנר" בבריטניה, אירלנד וספרד מוסיף: "אנחנו מאוד מתרגשים לגבי הפתיחה של הסיור, ואני מברך את היצירתיות הבריטית והאומנות שמתבטאת ביצירת סרטים גדולים מהחיים."
הסיור, שנמצא בשלבי בנייה על ידי "האחים וורנר", עתיד להיות אחת מהפקות הסטודיו הגדולות ביותר שראו אירופה כשיצא בשנה הבאה. כרבע מיליון מטרים רבועים יוקדשו לסיור - דבר שבלי ספק מבטיח חוויה בלתי נשכחת. האם הדבר יתווסף לרשימת המקומות שתרצו לבקר בהם?
המשך גלישה מהנה,
צוות HPortal - פורטל הארי פוטר ישראלי!
|