
גולשים יקרים!
אולימפידת 2012 ההולכת וקרבה תתן את מכת הפתיחה שלה מחר, בטקס הפתיחה המסורתי. למרות זאת, במידה והשמועת האחרונות נכונות, הטקס עומד להיות הכל חוץ ממסורתי. במקום זאת הוא יכלול את האיש הרשע עצמו - הלורד וולדמורט - מתמודד מול אויבת בלתי צפויה: מרי פופינס!
אתר "Yahoo" מדווח כי ישנן שמועות על כך שטקס הפתיחה יכלול רצף הצגת דמויות בריטיות ספרותיות מפורסמות. הדיווח אומר שבשיא הטקס הלורד וולדמורט בגובה של כ-18 מטרים מתרומם כדי להבריח את קפטן הוק, קרואלה דה ויל ואליס מאליס בארץ הפלאות.
למרות שהיינו מצפים שהארי פוטר יתעתק פנימה ויביס את אדון האופל, השמועות אומרות שתחליף אותו המטפלת המפורסמת מרי פופינס, שתהיה חמושה במטריה שלה ובשיר הנצחי. לפי הדיווח, פופינס תרחף פנימה מגג האצטדיון ותעלים את סצנת הרשע כדי להחזיר את השמחה לאיצטדיון.
אנו מדגישים שנית כי זוהי שמועה ולכן עוד לא אושרה רשמית.
במידה וזה נכון, הסצינה תביא היבט נוסף של סדרת הארי פוטר לאולימפיידת לונדון, גם אם זהו הצד הרשע יותר שלה!
מה אתם חושבים על הפוטצניאל הבלתי רגיל של הקרב בין הלורד וולדמורט ומרי פופינס? האם הייתם מעדיפים לראות את הילד שנשאר בחיים מנצח אותו כמו בספרים? הגיבו וספרו לנו!
המשך גלישה מהנה,
צוות HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי.
|