 |
גולשים יקרים,
דן פוגלר, ששיחק בסרטים כמו "קונג פו פנדה" ו"מעריצים שרופים" ועשה לעצמו שם כשחקן טלוויזיה נחשק, הוא אחד מחברי הקאסט המגלמים דמויות חדשות בסרט החדש בעולם הקסמים של ג'יי.קיי. רולינג – "חיות הפלא והיכן למצוא אותן".
דמותו של פוגלר, שגדל ברחובות ניו-יורק בהן מתרחש הסרט החדש, עונה לשם ג'ייקוב קוואלסקי, ובראיון למגזין ואניטי פייר הוא נידב מעט מידע אודות הסרט החדש והמצופה:
"אני מכיר את כל הרחובות בהם עבדנו," סיפר פוגלר למגזין. "הייתי צריך לטוס מניו-יורק ללונדון, רק כדי לחזור לניו-יורק. זה היה סוריאליסטי למדי ברגע שהמצלמות החלו לצלם; הסוסים נקשו ברגליהם ברחובות המרוצפים בשלמות,עם הערפל והעשן היוצאים מתוך האחים. הייתי מרוגש."
דן סיפר עוד לואניטי פייר: "אתה יכול, בסופו של דבר, ללכת לאיבוד בניו-יורק של שנות העשרים." הוא הסביר למגזין כי החנויות שרואים ברחובות אינן חנויות מזויפות, אלא חנויות מוחשיות, שניתן להיכנס אליהן ולשבת בהן. "יום אחד הסט זה יהיה חלק ממוזיאון הארי פוטר, מכיוון שהוא כה אינטראקטיבי."
|
דן נתן למגזין האמריקאי סקופ בנוגע ל"מלכה של עולם הקסמים", ג'יי.קיי. רולינג: "היא סיפרה לי שג'ייקוב הוא אחת הדמויות האהובות עליה," סיפר פוגלר. "ג'ייקוב הזכיר לה את רון וויזלי, דמות שכולם אוהבים. יש לו לב גדול ושתי הדמויות עשויות מאותו החומר. זה היה מאוד נחמד לשמוע... היא פשוט לא הפסיקה לדבר על הסיפור החדש הזה שעיטר את כל ההווי שלה והיא הייתה מאוד נרגשת לשתף אותו."
מכיוון שדמותו של דן היא נו-מאג' (מוגל, בגרסה האמריקנית), חדש לגמרי לכל עניין עולם הקסמים, התגובה שלו לקסם ולחיות הפלא דומה מאוד לצורה בה הצופים עצמם היו מגיבים. דמותו של דן היא, בסופו של דבר, התגלמות הקהל בתוך הסרט עצמו.
פוגלר משווה בין המסע שלו מאולם הכניסה עד לחילוק חתימות למעריצים כשחקן בפרנצ'ייז של מעל מיליארד דולר, אל הדמות אשר הוא מגלם, מנו-מאג' חסר-כל לחברו של הגיבור החדש ניוט סלמנדרה וחלק אינטגרלי במסעו. "וזה אותו דבר עבורי, דן פוגלר, בגלל שאני מרגיש כאילו אני בתוך חלום."
"חיות הפלא והיכן למצוא אותן" ייצא ב-18 בנובמבר 2016 לבתי הקולנוע ברחבי העולם. האם אתם מתרגשים מהסרט החדש? מה אתם חושבים על דמותו של דן פוגלר? שתפו אותנו!
לכתבה המקורית לחצו כאן.
המשך גלישה מהנה,
צוות HPortal – פורטל הארי פוטר הישראלי!
|