בעקבות ביצוע שיפורים בשרת, תיתכן בעיה בצפייה בחלק מהתמונות באתר. הבעיה צפויה להיפתר בימים הקרובים
ג'יימי פארקר על גילום דמותו של הארי פוטר במחזה החדש!
גולשיםיקרים, יותרמשבוע עבר מאז בכורתושלהמחזההחדשבסדרת "האריפוטר" בבמותהתיאטרוןבלונדוןוהעולםעדייןלאיודעשובע. מלבדביקורותמהללותלמחזה "האריפוטרוהילדהמקולל", גםמכירותהגרסההמודפסתשלהפקתהתיאטרוןעומדותעלמיליוניעותקים!
אחד השחקניםהראשייםבמחזההחדששל ג'יי.קיי. רולינג, ג'וןטיפאניוג'קת'רוןהינוג'יימיפארקר, המגלםאתדמותוהנערצתשלהארי פוטר, בסוף שנות השלושים ותחילת שנות הארבעים של חייו. שחקן התיאטרון והזמר הבריטי, אשר יחגוג בשבוע הבא את יום הולדתו ה – 37, הופיע גם בסדרות הטלוויזיה הבריטיות המוערכות "הג'נטלמן האחרון" ו"השעה" ובנוסף הופיע בסרט ההוליוודי המוצלח "מבצע ואלקירי". פארקר ידוע בהשתתפותו בהצגות של שייקספיר ואף גילם את דמותו סקיי מאסטרסון בהפקה מחודשת של המחזה המצליח "ברנשים וחתיכות".
צוות HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי, מביא לכם כעת בתרגום עברי בלעדי, ראיון קסום במיוחד עם השחקן המוכשר. ג'יימי פארקר משתף את קהל המעריצים בסרטון מאחורי הקלעים הזה בחוויותיו מגילום דמותו הנערצת של הארי פוטר בגיל העמידה ובתור אב.
מה דעתכם? אהבתם את הסרטון? איך הארי פוטר החדש? שתפו אותנו!
המשך גלישה מהנה,
צוות HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי!