![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 19:38 PM
|
||
![]() “My books look sad. Can books look sad?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוכים הבאים להקדשה הראשונה שלי!🦋 אוקיי אז קודם כל, כולם מוקדשים, ואלה רק כמה שבמיוחדד🌹 אז ראשונה, קבלו את יעל, ShToTaJakePeralta אז יעלוש ממש מקסימה, ואני אוהבת אותה מאודד💖 ושנייה, מי זאת אם לא הגר, Daisy the Great! הגר ממש נחמדה, וכיף לדבר איתהה✨ ושלישית, זאת לא אחרת מאלה, Vesper! אז אלוש ממש ממש כיפית, והיא ממש עזרה לי להתאקלם בנשףףף🍕 [/align] רביעית, זוהי סופי, תינוקת! שממש עזרה לי להגיע למעמד זה, וסברינה היא מושלמת!!🍭 חמישית, רגע, מדווחים לי באוזניה שאלה שתיים, קבלו את אם קיי ואריאל! אז שתיכן המנהלות פורומים הכי הכי נחמדו שפגשתי:) אנד יס יו אר פרפקטט🍟 ושישי, בארי, וינשטיין, שחפר איתי במ"פ! ומי אלה אם לא כמובן, נועם ואור! המנהלות המושלמות של המסדר!!❣ שמינית, דניאל, לאבב יוו3>🎉 תשיעי, רינג, כן כן זהו אתה!✨ ועשירי ואחרון, זהו לא אחרת מאשר, יובל! 🎉 אז זהו! אני אשאיר אותכם עם כמה גיפים של בנות גילמור ואלך! יאללה ביי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 19:39 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב3>
-------------------- סופי - 10.3 (התאריך, לא הגיל!) - 10 (אבל זה באמת הגיל) - העולם של ריילי (כי ריילי היא מגניבה!) ![]() טוב אל תאשימו אותי החתימה חירבה את עצמה >:( סופי תתקן אותה גם ככה, שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 19:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאא
סוף סוף!! מזל טובבבב! יאללה מתחילים את המרוץ ל3000 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 19:41 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא מזלט לךךך
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 19:43 PM
|
||
תודהההה:)🦋✨
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 19:44 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבב 3>
-------------------- בס"ד
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 19:45 PM
|
||
תודהההה❤
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 19:52 PM
|
||
![]() היא באה רע ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה היה מהיר
מזלט! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 19:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי מזל טוב מהממת, תמשיכי לחפור לנו בח"מ
ותודה על ההקדשה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 20:01 PM
|
||
תודהתודהתודה:) 3> 🦋❣🎉💕💖
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 20:54 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהעהעהעהעעהה מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ⌚ קוראים לי רינג ⏰ 0 - 699 ⌚ מתחנן ⏰ צאצא לבית משפחת הבצלצל ⌚ ארץ הפלאות ⏰ smile ⌚ משהו שדומה לפריצה: #פריצה ⏰ ![]() "Hello, Rabbit," he said, "is that you?" "Let's pretend it is not," said Rabbit, "and see what happens." ✨✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 21:06 PM
|
||
תודההה:)
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 21:11 PM
|
||||
![]() אם אתה לא חי על הקצה, אתה תופס יותר מדי מקום. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל... אבל אני לא מוקדש!
סתם סתם, מזלטטטטט!!! -------------------- 🔥אלרג"הי🔥בטא🔥גריפינדורי🔥 יובל 🔥 אני בן🔥 12🔥כותב🔥 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הקוד ללוגו:
אעאעעאעא אני בחתימה של יובלללל יאאא איזה כייףףףףףף קיצוררררררררררררררררר יובל הוא בן אדם (או לא בן אדם לעולם לא תדעו) ממש ממש נחמד ומדהים והורס וחכם וגאון וטוב הבנתם את הפואנטההה וגם אין על יובל וממש כיף לשחק איתו שחמט והוא גם ממש טוב בזה (ואני ניצחתי אותו פעם אחתתתת אין אני פשוט אלופת העולם בשח) והוא גם שיא הטוב בלהכין לוגואים ובקיצור אני מתה על יובל וגם אתם כי אי אפשר שלא ויאללה שנמשיך תמיד להיות בחמ של גריפנדור כי אין על גריפנ (אעאעאע שיהיה לך בהצלחה בלהיות ראש הבית כי אתה הולך להיות כזההה) ווווו אני רק ישים פה גם משפט חכם: תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם! וזהו! הייתי כאן. 33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 21:12 PM
|
||
רציתי להקדיש אותךך
ובעשרר שכחתי מי רציתי אז כתבתי זהווו שנייה אני עורכתתת אבלל תודהה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 21:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבב 🥳🥳🥳
-------------------- דניאל || היא/את || 28 || גן עדן || אבבא ![]() ![]() ![]() Head of the Hero Class | Li'l Ultimate P.E. | Warrior of Hope .The winner takes it all, Takes it all .The loser has to fall, Has to fall .It's simple and it's plain, It's so plain ?Why should I complain? Why complain ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |