![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 22 2022, 16:28 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוקדש לכל מי שעבר תקופה קשה אי פעם. זאת אומרת כולם.
אני אוהבת אתכם3> קצת פארודיה על "כשאת בוכה את לא יפה." כשהפנים שלך שטופות דמעות, והנפש עוד קרועה. מי יכול לראות עמוק בפנים, שאת הכי יפה. כי בחוץ כל כך שקט, אז מי עוד ער עכשיו. יחזיק חזק לך את היד, ויחבק לך את הגב, ציפור שבורת כנף. יגיד לך שכשאת בוכה, את הכי יפה, בעולם. -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מופאסי ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ שוקולד🍫 ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ למות זה מעייף~ מוזר זה נהדר~ :מתחנן:~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ ~ חמשת ימי הדין~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ בין ביאנה למארלה כזה~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה~ החתימה שלי3>
-תקראו לי מעופפת, תקראו לי נובית, אבל בבקשה תקראו לי כשיוצא סרט לארץ האגדות- ולא שכחתי, מאין באתי, ולאן אני הולך. אם התרחקתי, זה כי חיפשתי, מקום למענך. "החיים אולי זבל, אבל אני מהאלה שהופכים זבל מהרחוב ליצירת אומנות" ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2022, 16:36 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעהההה זה כל כך מרגששש
זה כל כך נכון, לכולם. תודה על זה שאת חולקת איתנו את הקסם שלך -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם ![]() פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2022, 16:50 PM
|
||||||
וואו זה פשוט ממש ממש ממש ממש מושלם
תיאורים... וואו.
וזה כל כך אופטימי וחמוד ממש אהבתי!! -------------------- סו 📚 (ס)נובית 📚 שיט ![]() "הנה עובדה קטנה. אתם תמותו." ~ גנבת הספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 22 2022, 17:22 PM
|
||
תודה רבה3>
-------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מופאסי ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ שוקולד🍫 ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ למות זה מעייף~ מוזר זה נהדר~ :מתחנן:~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ ~ חמשת ימי הדין~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ בין ביאנה למארלה כזה~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה~ החתימה שלי3>
-תקראו לי מעופפת, תקראו לי נובית, אבל בבקשה תקראו לי כשיוצא סרט לארץ האגדות- ולא שכחתי, מאין באתי, ולאן אני הולך. אם התרחקתי, זה כי חיפשתי, מקום למענך. "החיים אולי זבל, אבל אני מהאלה שהופכים זבל מהרחוב ליצירת אומנות" ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 12:17 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ואוו מהמםםםםםם
נגע לי ב💗. יש לך כתיבה ממש יפה -------------------- תהילה | 12 | פאנפיקאית | ספרים | דתייה | אוכל | משקפופרית | שיעמום ![]() "אם אתה יכול לחלום על זה אתה יכול לעשות את זה" -וולט דיסני. https://drive.google.com/file/d/1_AwMREtQ_DPVD6laN6PMwdMH6amBepGj/view?usp=sharing -הקונדסאים 1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 18:35 PM
|
||
מסכימה עם כולם לפני, שיר מקסים, במיוחד אם מכירים מכירים את השיר המקורי.
-------------------- ![]() קלישה ✯ כותבת ✯ בטאית ✯ לחרוט את האות ✯ הקופים עומדים להשתלט על העולם ✯ סוף סוף יש פאנפיק לרומח הדרקון! ✯ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 |