![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 07:30 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדבר היחיד שאני יכול לצייר לאחרונה זה פאנארטס. ספציפית פאנארטס לגנשין אימפקט, ואפילו עוד יותר ספציפית: ליני ולינט ופרמינט. לא מפתיע אף אחד. בכל מקרה, ציירתי עוד פאנארטס - לינט ופרמינט, הפעם!
נתחיל מלינט! זה הפאנארט השלישי או הרביעי שלה שציירתי, נראה לי. אני לא זוכר כמה מהם העליתי לכאן. לינט לינט זה היה אמור להיות סטאדי ארטסטייל של spqve (שם המשתמש שלהם באינסטגרם) כי אני מאוהב בארטסטייל שלהם, אבל קצת לקחתי את זה למקום אחר בסוף. זה לקח לי שלוש שעות, ציירתי עם מברשת אחת, והספיד פיינט באינסטגרם שלי אם מישהו מעוניין. לפאנארט הבא: פרמינט! הציור הזה הוא וואו. אני כל כך גאה בכמה שהאומנות שלי השתפרה. מישהי בטיקטוק המליצה על אומנית יוטיוב בשם natsume שמעלה הדרכות ממש טובות לגבי צביעה ובלנד וארטסטייל, ונתתי לסרטונים שלה צ'אנס. הפאנארט הזה הוא מה שיצא >< היא עושה לי ככ הרבה מוטיבציה לקח שעה וחצי, אמממ את זה ציירתי עם מברשת אחת גם כן. מברשת סקיצה נראה לי קוראים לזה? היא לא אחת מהסטנדרטיות ואני לא זוכר אם הכנתי אותה בעצמי או קיבלתי קוד מפינטרסט, אז אם מישהו מכם רוצה את המברשת אני אשמח לשלוח לכם קוד אליה כרגיל, שני אלה צוירו באייביס פיינט אקס! אשמח לתבים אם יש לכם כוח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2023, 14:21 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו זה נראה ממש מושקע כל הכבוד!
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |