![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:07 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי גרנולה זה טוב
טוב מה אומרים בתחילת נוד נוד ראשון לקדנציה הזאת ובטח גם אחרון טוב אז אל תספימו נראלי ותהנו תכלס מי אני שאגיד לכם לא להספים לול אבל בטח שאר ההנהלותים לא יאהבו את זה אז אל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:07 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשתדל
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:11 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=174790
מה זה השטויות האלה אין לתת את הסיסמה לאחרים או להתחבר למשתמש שלא שלך בתקופתי היה משהו מקסים בשם פריצות בחתימה שאתה נותן את הסיסמה למישהו אחר והוא נכנס למשתמש וכותב דברים בחתימה שלך והולך זה היה ממש נהדר למה אסור היו לי איזה שתי פריצות ופרצתי לאיזה שלושה (כי נתנו לי את הסיסמה לא כי פרצתי לפורטל!!) עצוב ממש -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:12 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אנשים עם תפקידים נתנו את הסיסמא שלהם ואז אנשים בלי גישות נכנסו למקומות שהם לא היו אמורים~ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:12 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו הנוד הקודם היה פתוח כמעט שבועיים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:13 AM
|
||||
ברה אז הפתרון או לעשות את ההבהרה הזאת לבעלי תפקידים לא לכל המשתמשים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:16 AM
|
||||
ואם מישהו מסלית׳רין נותן למישהו מגריפ? סטורי טיים פעם מוריה ״פרצה״ לי למשתמש כשהייתי פרופסור וזה היה בתקופה המביכה הזאת שהייתי מחוץ לארון רק בסלית וכשגיליתי את זה היה לי את ההתקף לב של החיים שלי כי חשבתי שהיא גילתה וכעסתי עליה ממש ולה לא היה מושג מה אני רוצה ממנה בכלל כנראה סליחה מוריה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:18 AM
|
||||
פעם לא היו בעיות כאלה בפורטל, היה אפשר לסמוך על אנשים ![]() ![]() ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:18 AM
|
||||
פעם לא היה גייז --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:20 AM
|
||||
האמת שפעם היו הרבה יותר גייז בפורטל כאילו באמת סביב ה80% להטב נראלי אגב throwback לפעם ההיא שמאיר הבין שכל מי שבפורטל הוא או אישה, או להט"ב או דתי והחוק הזה נכון כבר שניםםםםםםםםםםםם חוץ ממני. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:22 AM
|
||||
עכשיו אין? חוץ ממך --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:23 AM
|
||||
יש אבל הרבה פחות לדעתי חוץ ממני! אני כזה מיוחד -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:24 AM
|
||||
פלג: ❄️ --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:25 AM
|
||||
i am such a special snowflake -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 02:25 AM
|
||||
ממש ❄️🍧 תמונה אמיתית של פלג כרגע --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |