0 חרמשים |
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 20:27 PM
|
||
קוסם מצטיין |
פרישה
אני מניח שחלק מכם ציפיתם לזה, וחלק מכם לא, אבל החלטתי לפרוש מהפורטל. בתקופה האחרונה הפסקתי להתחבר באותה תדירות שהתחברתי בעבר, בין היתר בגלל לחץ לימודי, ואם להודות על האמת – אני לא מצליח להינות מהגלישה בפורטל כמו שנהניתי בעבר. אני מרגיש שעברתי את השלב בחיים שנהניתי להשתתף בפעילויות בפורומים, וההתכתבות בנו"ד היא חמודה, אבל עם רוב החבר’ה פה כבר אין לי כל כך נושאי שיחה משותפים (כי בואו נודה על האמת, את אף אחד לא מעניינת שיחה של "היי, מה המצב" שלא מגיעה לשום מקום). הפורטל היה בשבילי סוג של מקום שהייתי יכול לדבר בו עם חבר’ה בלי צורך בליצור קשרים פנים אל פנים – והדרך הזאת עיכבה אותי מבחינה חברתית לאורך הרבה זמן. העדפתי להתכתב עם אנשים שהכרתי בפורטל על פני לדבר עם חברים מביה"ס בעל פה, וזה חד משמעית לא בריא. במשך תקופה מסוימת אפילו הרגשתי שהפורטל יותר חשוב לי פחות או יותר מכל דבר אחר, ולא הפסקתי להתעסק בו. באיזשהי נקודה התחלתי להתגבר על המפלט הזה שנתן לי הפורטל, והתחברתי פחות לטובת השקעה בדברים אחרים. לאט לאט בליתי פחות ופחות זמן מול הפורטל, ועכשיו הזמן שאני מתחבר ביום לא עולה כמעט בכלל על כמה דקות ביום, ולא מעט פעמים יוצא שאני לא מתחבר בכלל. ובכל זאת – אני לא מצטער על שהכרתי את הפורטל. הוא עזר לי להיחשף למגוון דעות, רעיונות ומקורות ידע. בזכות הפורטל אני יודע עיצוב גרפי, שעוזר לי מאוד בחיי היומיום. השתפרתי משמעותית בכתיבה, בציור ובעוד מגוון מיומנויות. הפורטל נתן לי סוג של מוטיבציה להשקיע בדברים שאני אוהב, ואחרי הכול אין דבר יותר משמח מלהשקיע במשהו שאתה אוהב ולקבל עליו פידבק. אני לא רוצה לכתוב שמות ספציפים אבל אני כן אגיד תודה לכל מי שיודע שמגיעה לו תודה ממני על תקופה נפלאה. בנוסף אני רוצה לציין שתחרות הבתים הייתה גם היא מאוד חשובה לי מהרגע שהצטרפתי, ואני שמח ומודה שהייתה לי ההזדמנות להיות בראשות בית סלית’רין כשניצח באליפות, להחדיר בכל הסלית’רינים מוטיבציה לנצח ולהוביל אותו מהבית המקרטע שאף פעם לא זוכה, לזכייה בתחרות הבתים. להתראות לכולם :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 20:29 PM
|
||
אני אוהב את יעל |
להתראות אמיר
בהצלחה תבוא לבקר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 20:36 PM
|
||
אני אוהב את סו |
להתראות נתגעגע 3>
מלא בהצלחה באודיסאה ובכללי תבוא לבקר מדי פעם או משהו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi פעם רציתי שכולם יאהבו אותי, כולם. אז הלכתי נגד הקול הפנימי ומרוב שביזבזתי על זה כל רגע קיים - לא נשאר לי זמן לאהוב את עצמי. yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 20:38 PM
|
||
לילה3> |
ביי:(
היה כיף איתך בסלית:) תחייה טוב! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 20:40 PM
|
||
טרול |
אאאאאאאאאאא
-------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 21:04 PM
|
||
שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ |
3>
אתגעגע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 21:11 PM
|
||
קוסם מצטיין |
האמת שלא ככ יצא לנו לדבר אבל הייתה ראש בית טוב...
ביי -------------------- מיכל🖤היא/את🖤דתיה BLACKPINK💜BTS💙BABYMONSTER❤️Stray KidS💗 בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. 케이팝은 인생이다 블랙핑크 & 스트레이키즈!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 21:13 PM
|
||
הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור |
3>
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 22:03 PM
|
||
Foxes are just cat software running on dog hardware |
וואי אשכרה
היה כיף לדבר איתך פה. תבוא לבקר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 22:07 PM
|
||
קוסם בינוני |
להתראות אמיר3>
למרות שלא דיברתי איתך פה הרבה בכל זאת לא הייתי מוותרת על הפעמים הבודדות שכן דיברנו בהצלחה בלימודים ובכל מה שאתה עושה נתגעגע -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 22:55 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
ביי אמיר, נתגעגע ממש3>
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2024, 18:51 PM
|
||
קוסם מתקדם |
מהההה
זה ממש הפתיע אותי האמת שגם אני מתחבר פחות... אתה היית אחד הראשונים שדיברו איתי באתר, היית ראש בית מדהים. אתה הצלחת לזכות לסלית׳ בגביע בפעם הראשונה אחרי המוןןןןןן זמן. אתה ללא ספק אחד האנישם שהכי השפיעו עליי בפורטל ואתה לדעתי לגמרי פרישת השנה. (שיט זה נשמע כמו הספד סורי) בהצלחה בהמשך החיים! ו...תמשיך לבקר מדי פעם? נ״ב תבוא למפגש להתראות -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2024, 18:58 PM
|
||
קוסם בינוני |
ביי אני אתגעגע:(
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2024, 19:25 PM
|
||
אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. |
מיהרתי כדי לבדוק אם זה אמיתי, והאמת שיש לי חלק שלא הופתע,
אבל רציתי להגיד לך שאתה בנאדם מדהים, היית אחד מראשי בתים איזה אחד לדעתי ובלי להעליב את האחרים היית הראש בית הכי טוב שהיה לנו מאז שהצטרפתי, כל הזמן עובדת אותנו, זה הרגיש אומנם גם כזה כן המפקד אבל גם .. היית ראש בית מעולה, אתה בנאדם מעולה ובהצלחה ענקית בחיים ושתהנה מהם, תצליח ותגדל, אה וגם שנה הבאה(שנה הבאה נכון?) בהצלחה בבגרויות, שתוכל ללמוד טוב ולהצליח בהם אבל לא לשכוח חברים, שיהיו לך חברי אמת, והייתי ממש שמחה לכתוב עוד ברכות אבל ממש מעצבן לכתוב בטלפון .. אז בהצלחה🫶🏻אוהבים אותך פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2024, 14:12 PM
|
||
Affinity To Infinity |
אני תמיד אחרון ללהתראות הא
בהצלחה אמיר בדרכך הארוכה -------------------- Infy ♠ he/him ♣ sin/cos ♥ Pananantiderivative ~math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music HSR tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |