0 חרמשים |
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 18:05 PM
|
||||
קוסם בינוני |
בנק הרעיונות של הפורטל! שלום לכל המשתמשים והמשתמשות! אם תהיתם לעצמכם, אני נמצאת כאן כדי להקל פה על כל המשתמשים ולתת לכם מקום שבו תוכלו להתפרע עם הדמיון! כאן באשכול הזה אתם הולכים לשתף את כל הרעיונות שלכם. את כ ו ל ם! אהבנווו אבל תמהרי עם ההסבר כי יש לנו מלא רעיונות! מעולה, בדיוק לזה חיכיתי! אז מה שתעשו כאן הוא פשוט בדיוק כמו שהוא נשמע- תכתבו את הרעיונות שלכם! אני בטוחה שכולכם תסכימו איתי שזה מאוד מייאש שיש לכם רעיון גאוני לפעילות או לכל דבר אחר לאחד הפורומים בפורטל אבל אין לכם זמן, מוטיבציה ורעיון לניסוח. עוד דבר נפוץ הוא שיש לכם המון מוטיבציה ורצון להפעיל את הפורטל ולפתוח פעילות, אבל אתם מרגישים שהמוח שלכם מתרוקן לגמרי ברגע שאתם מנסים לחשוב על רעיון, ואנחנו בדיוק כאן בשביל לתקן את זה. מה שבעצם הולך לקרות פה הוא שבכל פעם שיהיה לכם רעיון טוב לפעילות, אתגר, תחרות, ספיישל או כל דבר שיעלה על דעתכם ואין לכם אפשרות לכתוב אותו מכל מיני סיבות אתם תוכלו לכתוב אותו כאן ומשתמש אחר בעל מוטיבציה יוכל לקחת את הרעיון שלכם ולהשתמש בו. בשביל שהכל יתנהל פה כמו שצריך ובצורה מסודרת כך שכולם יהיה מרוצים הנה כמה חוקים והבהרות שיעזרו למנוע בלאגן מיותר: • במקרה ויש לכם יותר מרעיון אחד אותו אתם מעוניינים לשתף אתם יכולים לשכפל את הסעיפים השני והשלישי לפי מספר הרעיונות שלכם. • בכל פעם שאתם משתמשים ברעיון של משתמש אחר עליכם לעשות זאת בתוספת קרדיט בלבד. הדרך הכי קלה היא לסמן בראש האשכול כוכבית ולידה כתוב קרדיט ל*השם של המשתמש של הרעיון שייך לו* • במקרה ואתם לא רוצים שמשתמש אחר ישתמש לכם ברעיון על תגיבו כאן. זה יהיה פשוט מיותר ואתם סתם תתאכזבו אחר כך. •אין צורך להגיב כאן כשאתם משתמשים ברעיון של משתמש אחר או לבקש ממנו רשות. במידה ואתם רוצים שיודיעו לכם או יבקשו מכם אישור לפתוח את האשכול של הרעיון שלכם יש לציין זאת באופן מפורש בטופס. • גם האשכולות שאתם פותחים מרעיון שנכתב פה דורש אישור ממנהל הפורום בו אתם רוצים לפתוח את האשכול ובמקרה ואין כזה מאחד מחברי הנהלת הפורומים. בשביל לרשום כאן את הרעיונות שלכם תצטרכו להשתמש בטופס הבא:
עכשיו כשסיימנו עם ההסברים אתם מוזמנים לדרוש את כל מה שאתם רוצ- תגמולללללל כמובן... על כל רעיון שתכתבו פה תקבלו 40 חרמשים מנצנצים ו-5 נקודות בית! תהנו:) -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 16:48 PM
|
||
טרול |
=Crimson]שם+כינוי:[/COLOR] הארי פוטר
הרעיון שלי: טוב, חשבתי על דבר כזה שיפתחו שבו יכתבו את כל הפעילות עם תגמול (כסף נב וכו)😅 ככה יהיה יותר נוח וכיף לנו לנסות להשיג תגמול על דברים והכל יהיה מסודר וכיף הפורום אליו מיועד הרעיון: לא הבנתי את השאלה... נראה לי במקום שכולם יוכלו לראות הערות\בקשות\שאלות\מוזה: תנו קרדיט ופליז תקיימו את זה🙏 אם פתחתם איד כזה תשלחו לי קישור בבקשה -------------------- גריפנדור שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הארי פוטר לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לזה!!! ממש מגניב! תקראו עד הסוף ובבקשה תגידו אם להוסיף פרק 3! אני ממש רוצה לדעת! (לחץ) גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:32 PM
|
||
Affinity To Infinity |
שם+כינוי:אינפי
הרעיון שלי:להפוך את הקוד של האתר להיות ראוי למאה ה21 הפורום אליו מיועד הרעיון:ירין הערות\בקשות\שאלות\מוזה:אני חי בסרט תתעלמו -------------------- Infy ♠ Semester 1 ♣ arc(sin/cos) ♥ Pananantiderivative ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |