0 חרמשים |
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 00:53 AM
|
||
מוגל |
זה שיר שהכתיבה שלו מנסה לשקף את סגנון הכתיבה של עידן רייכל, מעניין אותי מאוד אם הצלחתי, מה אתם אומרים??
כשהייתי אך נער צעדתי בין שבילים ובטיולי אל היער ראיתי אנשים חלקם היו בני אדם והיו כאלה שלא ואני רק ילד קטן בונה את עולמי על תילו כן, כשהייתי אך נער כבר איבדתי את התמימות כן, נחשפתי לצער וידעתי שהעולם לא פשוט וכשהפכתי לגבר חזרתי אל אותו השביל וראיתי שם עדר עדר של אנשים והבנתי לפתע שגם ברע טמון טוב כי כולם שואפים גבוה כולם חותרים אל הטוב כן, כשהייתי אך נער כבר איבדתי את התמימות כן, נחשפתי לצער וידעתי שהעולם לא פשוט כן, כשהייתי אך נער כבר איבדתי את התמימות אבל כשחזרתי ליער גיליתי גם ברע פשטות -------------------- פאנפיק
קסם של אלים כנסו אל הפאנפיק הוא אוחז כבר בפרק 33, ממש בשיא המתח, ואצלי במגירה כבר הסיפור כולו גמור ומחכה רק לטיימינג המיוחד של כל פרק.. אז כנסו ושימו עוקב. למעבר למדף שלי פשוט תלחצו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |