![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 12 2025, 10:12 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם ראשונה שאני מפרסמת כאן משהו לדעתיייי
לפעמים אני אנוכית. וזה מתבטא בזה שאני משאירה את השליטה לעצמי. מחזיקה את הסיטואציה, לא משחררת, בטוחה שאת מה שצריך לעשות אני אעשה הכי טוב וזה תפקידי. "את תמיד יודעת איך להיות שם בשביל מישהו אחר" הם אומרים לי. אבל מה עם לתת לו להיות בשביל עצמו? לשחרר גם לאנשים אחרים את האפשרות לתת? לאפשר לעצמי שקט נפשי. אמיתי. בלי רגשות אשמה. בלי ציפיות גבוהות. בלי לאכזב אף אחד. בלי לאכזב את עצמי. להיות לרגע ילדה קטנה שלא יכולה לשלוט בהכול. שלא מצפה מעצמה לעשות את זה. כשאני איתו, אני משחררת שליטה. כשאני איתו יש לי מרחב בטוח לא לשלוט על הכול. להיות ילדה קטנה. להתמסכן. לבכות. לא לעשות פשוט כי אני לא רוצה. להפסיק לעשות דברים רק כי אחרים רוצים שאעשה. כשהוא נוגע בי, אני מרגישה בטוחה. אני מאפשרת לעצמי פשוט להנות מהמגע הזה כי מגיע לי. לשחרר הכול ולהתמסר אליו. המגע שלו הוא כמו התרופה הכי חזקה בעולם, מרפא, בלי תופעות לוואי. פשוט. נוכח. כשהוא מנשק אותי, אני מרגישה אהובה. אני אוהבת אותו בכל הלב שלי, אז אני נותנת לו לאהוב אותי. ואני מנשקת אותו חזרה. כשהוא מסתכל עלי, אני מרגישה נחשקת. אני חושקת בו, כל כולי, אז אני מאפשרת לו להסתכל עלי. ואני מסתכלת עליו חזרה. כשהוא מחבק אותי, אני מרגישה בבית. אני רוצה לחיות איתו לנצח, להיות בית בשבילו. אז אני מניחה עליו את הראש ומחבקת אותו חזרה. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |