![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 12 2025, 21:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ותהי זעקה גדולה,
זעקת המתייסרים בתופת המצפון. אנו מעדיפים את רעות השאול של מידת הדין מאשר וויתור של עונג המרום. ושבת עד ה' אלוהיך. אתה לא יכול לדאוג אפילו לעצמך. אהה, חסיד, כי גלה ה' עוונך. תפחד מהאל, הוי אנחם מצריי ואנקמה מאויביי. היינו פעם יחדיו, כל לילה היינו שחים שעות, והגעתי לשיא השלמות. צמאה לך נפשי כמה לך בשרי בארץ ציה ועיף בלי מים. -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2025, 21:44 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה שאתה ממש פורה לאחרונה, מה?
בכל מקרה, מדובר בשיר מהמם. יש לך בחירת מילים מדויקת וארמזים תנכיים שיוצרים אווירה מיוחדת :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 21:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכי אהבתי והתחברתי לבית האחרון אבל כל השיר ממש יפה, תמשיך לכתוב!
-תהילה -------------------- מיכל/היא/את/דתיה בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. ![]() Twice a hug from a dear person is worth all the money in the world.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |