![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 11:44 AM
|
||
![]() מוגל |
הפאנפיק הכי משונה בעולם
משחק פורום שלום פאנפיקאים! מכירים את המשחק הסיפור המושלם? אני ואחים שלי היינו אוהבים לשחק בו פעם כל הזמן. לוקחים דף ועיפרון, וכל אחד בתורו כותב משפט אחד, ומקפל את הדף ככה שכל המשפט יהיה מוסתר חוץ ממילה אחת, שממנה ממשיך השחקן הבא בתור. הסיפור הסופי תמיד היה יוצא מוזר לגמרי, והיינו מקריאים אותו בקול ולא מפסיקים לצחוק. זה נשמע כיף, אבל באנו לפה למשחק פורום, לא לשעת סיפור. אתם בהחלט צודקים, וכל ההסבר הזה נועד להתקשר לנושא המשחק. המטרה של המשחק תהיה ליצור את הפאנפיק הכי משונה שאי פעם היה קיים בפורום הפאנפיקים - בשיתוף פעולה! המשחק יעבוד בצורה די פשוטה: הפאנדום ההתחלתי יהיה הארי פוטר, ואני אתחיל עם המשפט הראשון. הבא בתור אחריי יצטרך להמשיך את הפאנפיק עם המשפט שלו, וכן הלאה. אבל איך בדיוק נצליח לעקוב אחרי עלילה שמתמשכת כל כך הרבה עמודים? אז זה הקאץ' - אתם לא. כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להמשיך את הפאנפיק, זה המשפט הבודד שהיה לפניכם. לא צריך להיצמד לשום עלילה ולא צריך לקרוא תגובות אחרות. כל אחד ממשיך את המשפט של הקודם על פי ההקשר שהוא קיבל ממנו. התוצאה תהיה פאנפיק אחד ארוך ומשונה, שאולי ישתנה לו הפאנדומים, ייהרגו דמויות או תפרוצנה מלחמות - תעשו חיים עם זה! הרי מי יודע, אולי הוא יזכה בסוף בפאנפיק השנה. (: כעת, הרשו לי להגיב עם המשפט הראשון בקטסטרופה הספרותית שהולכת להיווצר כאן. קבלו את המשפט! ☆ הארי התגנב בחשאי אל מחוץ למגדלי גריפינדור, נחוש לבצע את המשימה המסוכנת ביותר שהזדמנה לו. ☆ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 10:54 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוחות הרפאים של הטירה חשו בנוכחות חריגה, וראו את הארי נכנס למעבר סודי בקומה הרביעית.
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |