![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 13:35 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיור הווירטואלי: האתגר הגדול! שלום משתמשים! כשרק התחלתי את הדרך שלי באתר, הייתי רק בסיור הווריטואלי. מצאתי כל פינה אפשרית בסיור הזה. אבל בכל פעם שמצאתי משהו שכלל כניסה להגרלה או פרס, אחרי שהייתי שולח את התשובה, לא הייתי מקבל ינשוף בחזרה. אבל בזמן האחרון מינו אחראי חדש לסיור הווירטואלי, אז אני התחלתי שוב לשוטט שם, ופשוט חטפתי נוסטלגיה לפרצוף. וחשבתי לעצמי, הרבה המשתמשים בכלל לא היו אי פעם בסיור. ובאמת חבל, זה דבר מדהים. בגלל זה, אני פתחתי את האתגר הזה! מה נעשה באתגר? 1. להירשם: אם אתם רוצים להשתתף, תשלחו כאן את הטופס שמופיע למטה 2. אני הולך לתת לכם משימה למצוא משהו בסיור הווירטואלי. מי שלא יצליח למצוא את המשהו הזה במהלך פרק הזמן שיוקצב לכל משימה, יודח מהאתגר. ככה אנחנו הולכים להתקדם, ובכל שלב רמת הקושי תעלה. מי שישלח לי את הפתרון ראשון, יקבל רמז למשימה הבאה, מה שייתן לו יתרון על שאר המתחרים! טופס:
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 23 2025, 14:29 PM
|
||
שם+כינוי:לונה, Marinette Dupain Cheng למה אני מבקש להשתתף באתגר: כי זה נשמע כיף:) וגם תמיד אהבתי להסתובב בסיור הערות/הארות/הצעות/תלונות: -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2025, 08:07 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רונית, Fandom Girl
למה אני מבקש להשתתף באתגר: הסיור נוטלגי ברמות בשבילי, יהיה מגניב לחזור אליו הערות/הארות/הצעות/תלונות: -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2025, 14:19 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: יוסי פרפר נחמד
למה אני מבקש להשתתף באתגר: כי אני מאוד אוהב את הסיור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2025, 14:56 PM
|
||||
היי יוסי, אתה לא כתבת את הטופס. אם אתה רוצה להשתתף אתה צריף למלא את הטופס כמו אלה שמעליך. אם תתקן את התגובה שלך תוכל להשתתף. -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |