![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 3 2025, 13:08 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשור באתר. מאיפה מתחילים? מהילדה שבוע ויום לפני יום הולדת 13 שיצרה חשבון באתר אינטרנט וענתה בכוונה כדי לצאת גריפינדור, הנערה בתיכון שנרשמה לחניך חונך, הנערה הקצת יותר גדולה שהתחילה שנת שירות ועלתה להנהלת האתר, החיילת שפספסה תחנת אוטובוס כי היא בכתה מהתרגשות על זה שהאתר לא נסגר, או האישה הצעירה שכותבת את ההודעה הזו מהקצה השני של העולם? כנראה שהכל ביחד.
אז עשר שנים עברו מאז היום שבו נרשמתי לאתר, ואני שמחה על כל שנה וחודש ורגע. פגשתי פה אנשים מדהימים, למדתי להתנסח, פיתחתי את היצירתיות שלי, קיבלתי שיעור באחריות, יצאתי מגבולות הנוחות שלי, הכרתי אומנים וסדרות וסרטים וקונספטים שאני אוהבת עד היום, גדלתי וצמחתי לצד האתר הזה - בכל זאת, כבר כמעט חצי מהחיים שלי שאני כאן. יותר מחצי מהחיים שלו שאני כאן. אני לא אציין שמות כי יש פה עשר שנים של שמות (וכמות גדולה מהם כבר לא פה), אבל אני כן אגיד תודה לכל מי שהיה חלק מהמסע שלי באתר הזה, ולכל מי שעוד יהיה חלק ממנו בעתיד. תודה לכל מי שפגשתי, לכל מי שהיה (ועדיין) חבר/ה, לשותפים שלי לניהול על כל סוגיו, לגריפינדור, לפאנדום המתחלף. לדארת' היידר אחת מסדרה נישתית שאהבתי לפני עשור וממשיכה ללוות אותי עד היום (בערך), ולהארי פוטר אחד, שבזכותו האתר הזה קיים. אני אוהבת את כולכם. וקדימה לעשור הבא (; -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2025, 23:00 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו ריגשת ❤️
אני חושב שהצלחת לתאר במדויק איזה דברים נפלאים יכולים לקרות כשנמצאים פה עשור. מזל טובבבבב לעוד הרבה עשורים באתר ובכלל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2025, 00:37 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ואני לא מאמין שהצטרפת יום לפני may the fourth איזה פספוס
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2025, 09:59 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאא ורד מזל טוב
הלוואי עלי עשור כאן -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2025, 15:55 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבבבבבבבבב
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-18:43
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב ענק!!!
-------------------- יעל שרה||תולעת ספרים||דוסה||מתנחלת||רייבנ||סס"ש||מ. צ"ד ![]() בס"ד בעז"ה לה"ו עד הניצחון כותבת מעט סגירת צ"ד- הפתעת השנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-20:15
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבב
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |