![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: היום ב-16:24
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*יש בשיר אה אלמנטים מיניים אני מניח
Cherry Hunt ![]() שם השיר: Cherry Hunt זמרים: מגורינה לוקה|Megurina Luka (גרסת ווקאלויד) Luz (גרסה מקורית) KANON69 (רימייק) כותב השיר: KANON69 קליפ (רויאל סקנדל): RAHWIA אלבום: Queen & Alice שנת יציאה: 2010 ז'אנר: J-pop רקע השיר השיר יצא לראשונה בדצמבר 2010 בNiconico בביצוע של הווקאלויד מגורינה לוקה. בסופו של דבר זה נהיה השיר הראשון בסדרת Royal Scandal, אבל זה נחשב רשמית כפרק 0, שמשמש כשהצגה של הקונספט של הדמויות שמופיעות בסיפור. השיר מספר על הדיווה המפורסמת של בר מאסקארד, צ'לסי, שמצליחה לכשף את כל הגברים חוץ מהאחד שהיא באמת אוהב - הברמן לואיס. השניים גדלו ביחד בתור חברי ילדות, אבל עכשיו נראה שלואיס רוצה רק לעבוד ולא מתייחס אליה. במהלך השיר אפשר לראות שצ'לסי מעדיפה את האהבה שלה ללואיס על פני החלומות שלה. בסוף השיר מתגלה שלואיס בעצם גם מאוהב בצ'לסי, אבל הוא מסתיר את זה ממנה בגלל שהוא מעדיף בחלומות שלו על פני האהבה שלו לצ'לסי. בסופו של דבר השיר עובד לקומיקס, והיה הקומיקס הראשון של Royal Scandal. מילים אנגלית Come on, the dress code blushes at midnight. On the floor, desires and glances intertwine - Seven Stars. Gather them at my fingertips, dye them deep red, Tonight, I too shall become bold. Let's continue this after the afterparty. I'm not the kind of girl who dreams more than her or that girl. A shameless pink of jealousy - justt for tonight, I'll show you. (Ah, don't stop to love me) If this love turns wilder, more innocent, If it drowns me in pleasure and I fall, isn't that fine? A girl who never cries isn't always a good girl. Let's save the untouched cherry to the very end. "I want you to love me"- With such a trap set in words, More than I wished for, sighs melt and slip away. Deep inside my chest, as if burned by liquor, Into my heart, Three in a Bed. A fragile, fleeting alibi crumbles. Those words and these words, always met with a smile. This isn't just flirtatious business - I want you to see my true heart. (Ah, don't stop to love me) If this night is fleeting, weak-hearted, I'll dissolve it in a cocktail and drink it down - then say goodbye. Like a virgin night. Please, in the color of lust you prefer. In the end, I'll be the one crying alone. I can't go home - not after a kiss like that. Half-drunk by your teasing, my cherry left untouched. Drawn in by the sweet smell of citrus, I bloom alone once again in my dreams. (Ah, don't stop to love me) If this love can be real, sincere, and everlasting, then show me. You are a cherry hunter. It keeps existing in my mind. The untouched cherry will remain untouched tonight. יפנית さぁ、ドレスコードも恥らう午前0時。 フロアで絡み合う、欲望と視線、セブンスター。 指先で束ねて真っ赤[レッド]に染め上げたら、 私も今夜は become bold. この続きはアフターでお願い。 あの子よりも、その子よりも、夢見る乙女じゃあないけど。 桃色に淫らなジェラシー、今夜だけ見せてあげるわ。 (Ah, don't stop to love me) この恋がもっとカゲキでムジャキな、 快楽に溺れて堕ちるなら、それもアリでしょ? ナカナイ女=イイコじゃないのよ。 おあずけチェリーは、最後に頂きましょう。 ”愛して欲しい” ……なんて言葉の罠を仕掛けて。 求愛[もとめ]た以上が、ため息に混ざって抜けていくわ。 胸の奥が酒焼けたみたいに、 私の心へ three in a bed. 脆く儚く崩れたアリバイ。 あの言葉も、その言葉も、微笑みで返されるけど。 色恋営業じゃないの! 本当の心、見てほしい。 (Ah, don't stop to love me) この夜をもっとウワキでヨワキな、 カクテルに溶かして飲み干すなら、ここでサヨナラ。 Like a virgin night. どうぞお好みの色欲[カラー]で。 最後に私がひとりで泣くだけよ。 私帰れない。そんなくちづけで、 中途半端に酔わされた私のチェリー。 Citrusの甘い香りに魅せられて、また独り夢で咲く。 (Ah, don't stop to love me) この愛をもっとホンキでステキな、 永遠のものにできるなら、見せてほしいの。 You are a cherry hunter. It keeps existing in my mind. おあずけチェリーは、今夜もおあずけね。 קליפ הקליפ המקורי של הביצוע של מגורינה לוקה הקליפ הראשון של רויאל סקאנדל בביצוע של Luz הקליפ החדש בגרסת הרימייק של KANON69 הגרסה של Luz באלבום Queen & Alice דעה אישית אוקיי וואו לא זכרתי שסיקורים זה כזה קשה זה היה סיוט להגיע לכאן. בכל מקרה כבר הרבה זמן אני אומר שאני אסקר את השירים של Royal Scandal כי זה כזה שירים מדהימים וכזה סיפור מעניין (אני לא באמת מבין מה קורה שם) וחוץ מזה לוז הוא הזמר האהוב עליי ועד לא מזמן הוא שר להם את כל השירים אז זה כבר נקודות בונוס (אני מתגעגע ללוז :<) בכל מקרה אני זוכר את הפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה הייתי בכיתה ח ושמעתי את הגרסה של לוז כמובן ככה האמת הכרתי את לוז. ואז השמעתי את זה לחבר שלי והוא פשוט הסתכל עליי מוזר והיה כזה: אתה יודע שזה שיר על סקס כן? טוב דבר ראשון זה לא שיר על סקס!!! דבר שני מה זה משנה גם אם זה היה שיר על סקס אני בכיתה ח כדאי כבר שאתחיל להיחשף לדברים כאלו >:( הוא הבריח אותי מכל השירים של לוז עד אחרי שסיימתי בית ספר עם התגובה הזאת. אני אתחיל לדבר על הקליפ האמת כי יש לי רק משהו אחד ומאוד חשוב להגיד על הקליפ - אלוהים אדירים לואיס חתיך. חוץ מזה אלוהים אדירים לואיס נראה כמו מאט הוא בטוח הבן שלו או לפחות קשור אליו בדרך כזו או אחרת. עכשיו השיר. אני אדבר על כל הגרסאות בנפרד. אני לא אגיד כלום על הגרסה של לוקה כי בחיים לא הצלחתי לסיים אותה. אני לא ממש אוהב את איך שקאנון מכוון את הווקאלוידס שלו או לפחות איך שהוא מכוון את לוקה אז בחיים לא הצלחתי לשמוע את כל השיר כי זה היה נשמע לי מחריד. הגרסה הראשונה של לוז הייתה מהממת כמו שאמרתי השיר הראשון שלו ששמעתי כשהייתי בכיתה ח ותודה לאל על זה כי זה שיר מושלם רויאל סקנדל מושלם ולוז מושלם. מה שכן זה נשמע כמו זמר חובבן יחסית לגרסה של לוז באלבום כי שם השיר נשמע כאילו שונה לגמרי וזאת הגרסה האהובה עליי של השיר ואני שומע את זה בלופים המון. אני זוכר שבהתחלה לא אהבתי את הגרסה של האלבום כי זה היה נשמע כל כך שונה אבל עכשיו זה יותר הגרסה המקורית שצורמת לי כי הגרסה של האלבום זה כל כך יפה ויש לזה כל כך הרבה יותר אופי וחוץ מזה הקול של לוז כבר לא נשמע כמו קול של ילד יותר. עכשיו כמובן לוז לא איתם אז הם מתחילים לעשות רימייק לכל השירים שהוא שר בשביל שהם יוכלו להשתמש בהם. משהו מאוד מגניב שהם עושים זה שבמקום לבחור זמר אחד שישיר את כל השירים הם בוחרים זמר חדש לכל שיר, ומה שממש אהבתי ברימייק של צ'רי האנט זה שהם בחרו את קאנון. עכשיו אני לא באמת אוהב את איך שהוא שר ואני לא אוהב את איך שהוא שר את השיר הזה (למרות שזה פי אלף טוב יותר מלוקה אז לפחות יכולתי לשמוע את זה עד הסוף וכמה פעמים), אבל אני חושב שזה פשוט כל כך מתאים שקאנון, זה שכתב את כל השירים ואת הסיפור של הסדרה הזאת, יהיה זה שישיר את השיר שמשמש כמין אינטרו לכל הסדרה. פרק 0. השיר שמציג את שתי הדמויות הראשיות של צ'לסי ולואיס ובנינו גם מרגיש לי די קובע את הטון לכל השירים שבאים אחריו. אגב לא ידעתי שהשיר הזה לא נוצר במקור לרויאל סקאנדל? זה מסביר למה קווין אוף הארטס נמצא ראשון בערוץ של לוז. אוקיי עכשיו כשסיימתי לכתוב את דעתי על השיר אני אספר לכם סיפור מצחיק. אתם בטח לא יודעים אבל בזנלס זון זירו יש שתי דמויות הוגו ולייקון והם אה שיפ נהדר. עכשיו קיילב ואני פשוט לא הצלחנו למצוא להם שיפניימ כי איך משלבים את השמות "הוגו" ו"לייקון" בצורה שעדיין תשמע טוב? בכל מקרה אז בפעם הראשונה שקיילב עשה את המשימה שלהם הוא שמע במקרה צ'רי האנט ברקע, ואחר כך הוא מצא אדיט שלהם שהשתמש בצ'רי האנט, והחלטנו שזה סימן משמיים ועכשיו השיפניימ שלהם בשבילנו זה צ'רי האנט. תאהבו את צ'רי האנט. גם השיר וגם השיפ. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |