![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (61) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:55
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב גם כי גמר מונדיאל היום
וגם כי זה הנו״ד היחיד שנפתח (וכנראה שייפתח) ב-2026 התגעגעתי -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:55
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם קצת סטרייטי מידי למאורע
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:56
|
||||
כן בהתחשב בזה שאני לא זה בכלל מצחיק -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינסיכוי בכלל שהפורטל יחזור לעבוד...?
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
ושלא ראיתי משחק אחד של המונדיאל הנוכחי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספרד או ארגנטינה מה אתה אומר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:57
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוא נתנשק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:57
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא הערכתי מספיק את האתר הזה קודם
אני מרגישה קצת מטומטמת בגלל זה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:58
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווואי מממש אוף חצי שנה לא הייתי פה פשוט -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
מלך הפלאפל
אני יודע שאתה כאן -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
חיפשתי בצלצל של נשיקה ונזכרתי שהם קימים איך התגעגעתי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:59
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעללללללללל -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:00
|
||
אולי אעצב לי חתימה של בו ברנהם
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:00
|
||||
שלום!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (61) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |