![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: היום ב-11:11
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפורטל הולך למות שוב! סימן בשבילי להעלות את כל השירים הקרינג' מהתקופה האחרונה:)
(מבוסס על תרגיל כתיבה מפינטרסט, לכתוב קטע שההתחלה שלו זה ''הפרחים מתו ביום שני'') הפרחים מתו ביום שני, כמו האהבה שלי אלייך. ואולי היא מתה שבוע לפני, כשהבאתי לך את הזר הקטן. הנחתי לך אותו ביד, האמנתי אז שתשים לו אגרטל קטן ומים. בעצם אומרים שפרחים לא נובלים, הם רק הופכים לדשן שהופך לאדמה לאהבה החדשה שבדרך. ואם אהבה היא פרחים אז היית לי שדה ענק, פרחים אדומים קטנים, כזה שלא רואים את הקצה שלו, והיית מסתכל עליי וכמו השמש היית מעביר עליי מבט שבו כל הצמחים הפכו ירוק והיית אומר לי כמו שלא רואים את האופק ככה אני שלך, לתמיד. כמו שדה כלניות בשמש. כלניות זה היה? או נוריות? או פרגים כמו בקוסם מארץ עוץ בשביל הזה, המסמם, המרדים. וכמו פרח קטפתי אותי ושמתי בזר, כי פרחים אומרים תסתכל עליי אני פה ואני עוד רגע אלך. אם לא תחליף לי מים אם לא תוציא אותי לראות את האור אני אמות כבר ביום שני הקרוב, כמו הפרחים כמו אהבה כמו החלום. יום יבוא אני אחליף את המים, ואעמוד רוויה מול הגעגוע, מול אדמה יבשה. אני אעמיד פנים שמצאתי שמש אחרת, אדמה אחרת לגדול בה. ואחזור להצמיח מחדש עלי כותרת, אני כותבת, עד שתחזור האהבה. -------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |