.jpg) |
גולשים יקרים!
לפני פחות מחודש פרסמנו כאן על הסרט החדש שעומד לצאת בכיכובה של אוונה לינץ', "קוראים לי אמילי", המספר על נערה בת שש עשרה הבורחת מבית האומנה בו חיה יחד עם נער האוהב אותה, במטרה למצוא את אביה שנמצא בטיפול פסיכיאטרי.
בראיון לאתר "Hollywood Reporter", מספרת אוונה, אשר שיחקה את לונה לאבגוד בסדרת סרטי "הארי פוטר", למה היא כל כך מתרגשת לקראת התפקיד:
"לאחר שקראתי את התסריט, זה ואמילי היו הדברים היחידים שחשבתי עליהם במשך שבועות. זה היה שונה לחלוטין מכל מה שקראתי, כל כך דינמי, וזה זכות ואושר להקים את "קוראים לי אמילי" לחיים יחד עם הבמאי והצוות."
הסרט נכתב ובוים על ידי סימון פיצמאוריס, הסובל ממחלת ה-ALS (ניוון שרירים). באופן מרשים למדי, הוא גם כתב את התסריט וגם ביים את הסרט בעזרת מערכת משוכללת. פיצמאוריס אמר: |
"הסרט הוא התגשמות של עבודה רצינית ואהבה ללא תנאים מהמפיקים המופלאים שלי. אנחנו מוקפים בקאסט תומך ומגובש שהיה לי העונג לעבוד איתם. בשבילי, לעבוד על הסט זה כמו להיות במרכז הרוגע כשמסביב סערה."
אוונה גם דיברה על ההתרשמות שלה מהבמאי.
"סימון הוא אדם נהדר. הוא מתמודד עם אתגרים ששום במאי לא התמודד איתם קודם, ופשוט להיות בלב הפרויקט הזה מעורר השראה."
לקריאת הריאיון המלא לחצו כאן. לאתר הרשמי של הסרט לחצו כאן.
מה אתם חושבים על האתגר של פיצמאוריס כדי לגרום לסרט לעלות על המסכים? האם אתם מתרגשים לראות את "קוראים לי אמילי"? ספרו לנו!
המשך גלישה מהנה ושבוע טוב,
צוות HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי!
|